Magazine Online - metode de plată valabile în România



Atunci când magazinul tău online este în lucu te gândești la metodele de plată care vor fi implementate în site. 

Astfel avem:
- metoda ramburs,
- prin card bancar,
- plata prin Pay Pal,
- plata prin SMS.

Cele mai comune metode de plată sunt plata ramburs și prin transfer bancar. 

Toată lumea a făcut cumpărături online cel puțin o dată, iar metoda ramburs unde plătești atunci când îți ajung produsele acasă pare foarte cunoscută. În concluzie dacă nu știi ce metodă de plată să alegi pentru magazinul tău online, metoda ramburs este un început bun atunci când îți lansezi magazinul pe piață.

Apoi, metoda de plată prin card bancar, este pe locul 2 printre cele mai utilizate metode de plată online adoptată de comercianți. Clientul trebuie doar să introducă datele cardului pentru a putea face cumpărături.

Pay Pal vine în sprijinul multor companii care vor să adopte această metodă de plată prin intermediul serviciilor oferite de ei, oferindu-le seriozitate față de clienți. Ca avantaj pentru client, prezintă siguranța returnării sumei de bani în cazul în care produsele achiziționate de acesta nu au ajuns în posesia lui. Această metodă, oferă cumpărătorilor o siguranță mai mare, într-ucât nu este necesar să-și introducă datele personale acestea fiind disponibile în contul creat de compania Pay Pal.

Metoda de plată prin SMS este mai puțin folosită, dar pentru un comerciant dispus să ofere ca alternativă această metodă de plată, poate fi foarte utilă deoarece facturarea este realizată de compania de telefonie mobilă.

Dacă nu știi însă, ce să alegi sau ce crezi că te avantajează, firma noastră de web design îți poate sugera o opțiune sau mai multe dintre cele de mai sus, bineînțeles după o discuție în prealabil despre afacerea ta și de modul de lucru la tine în firmă.

Magazine Online aici: https://www.webdesigngiurgiu.ro/servicii-web-design-giurgiu/magazin-online/

_______________________________________________________________________

Telefon contact: 0748 137 240
Cristina Asan

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Site pentru Instituții Publice

Elemente importante pentru site-ul tău pe care le treci cu vederea!

AVANTAJELE PROMOVĂRII ONLINE