Tu cum îți promovezi afacerea în 2021?



Poate că o să-mi spui că ai o afacere micuță într-un orășel micuț și că nu ai nevoie de promovare online deoarece majoritatea oamenilor pot ajunge să cumpere de la tine doar folosind mașina sau chiar mergând pe jos.

Dar, te-ai gândit că oamenii au devenit din ce în ce mai confortabili cu ideea că pot afla oricând ce pot găsi la tine, doar dacă intră online și verifică meniul sau oferta zilei?

Și de ce să nu te găsească pe tine?

Oamenii s-au obișnuit cu ideea că acum pot găsi ceea ce doresc oricând doresc cu ajutorul online-ului. În trecut lumea se împăca cu ideea că se duc la un magazin și vor cumpăra în funcție de ceea ce pot găsi. În prezent oamenii vor să știe dacă pot găsi un anumit lucru, înainte să iasă din casă și să vină să-l cumpere.

Știu, poate că o să-mi mai spui că în drumul lor spre serviciu se obișnuiesc să oprească la micuța cofetărie de pe strada x ca să-și cumpere ceva dulce, dar cum ar fi ca în urmă cu jumătate de oră fiind acasă și navigând pe Facebook îi apare cofetăria ta cu oferta zilei? Este posibil să-și schimbe puțin ruta obișnuită către serviciu doar ca să oprească la tine pentru oferta aia delicioasă a zilei!

Proiecte: https://www.webdesigngiurgiu.ro/proiecte-web-design-giurgiu/

Ofertele noastre: https://www.webdesigngiurgiu.ro/oferte/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Site pentru Instituții Publice

Elemente importante pentru site-ul tău pe care le treci cu vederea!

De ce este important să alegi serviciul de mentenanță pentru site-ul tău?